.
News Image

Tweede seizoen van Safety First

De Smos en de rest van de bende is klaar voor seizoen 2 van Safety First.


In het eerste seizoen leerden we het team van Safety First kennen als 4 bewakingsagenten die uitblinken in onbekwaamheid maar overleven door vriendschap.

Luc, Smos en Ingrid hebben namelijk één ding gemeen : het respect voor hun ‘Head of Security’, Dirk Porrez. Een held, een boezemvriend, een broer… de man die hen een job bezorgde in moeilijke tijden en die voor hen door een vuur gaat.

Dat Dirk – ondanks sommige professionele teleurstellingen uit het verleden – nog steeds nieuwe beveiligingsopdrachten weet binnen te rijven, mag hét bewijs zijn dat hij er werkelijk alles aan doet om zichzelf en zijn team te promoten.

De dedication en de discipline worden nog steeds hoog in het vaandel gedragen. De friendship in dit seizoen meer dan ooit. Friendship… en zelfs een beetje méér. We ontdekten al dat er tussen Luc en Ingrid ook wel iets anders speelde. Dat gevoel blijkt nog niet gaan liggen...

Smos heeft voor het eerst in zijn leven échte gevoelens voor een vrouw. En voor een auto. Maar ook Dirk toont nieuwe kanten van zichzelf. Hij blijkt een groot probleem te hebben met vertrouwen, iets wat hij al meesleept sinds zijn jeugd. En sinds hij terug bij zijn moeder (terugkerende gastrol van Sien Eggers) woont, heeft zij automatisch meteen de twijfelachtige eer om het nieuwe hoofdkwartier van Safety First te mogen herbergen.

Haar living wordt de uitvalsbasis voor beveiligingsmissies naar onder andere een pretpark, een festival, een cinema, een automarkt, … Discipline, Dedication & Friendship maar Safety First!



Safety First met uiteraard Bruno Vanden Broecke, Ben Segers, Ruth Beeckmans en Matteo Simoni en met gastrollen van onder andere An Miller, Regi, Erik Van Looy, Koen De Graeve, Sien Eggers, Tine Reymer en vele anderen.



Safety First is vanaf woensdag 29 oktober om 20.35 uur te zien op VTM.