.
News Image

Tweede bioscoopfilm Maya de Bij

Studio 100 start met tweede Maya de Bij.


Na het succes van de allereerste Maya de Bij film in 2014, maakt Studio 100 bekend dat er een tweede bioscoopfilm op de planning staat. Maya the Bee - Honey Games zal in 2017 wereldwijd te zien zijn. “De eerste film, Maya the Bee – First Flight, was een zeer groot succes. Met zijn 240.000 bezoekers in de Benelux en bijna 5 miljoen bezoekers wereldwijd was een vervolg niet weg te denken.” aldus Hans Bourlon.



Maya the Bee – First Flight werd uitgebracht in wereldwijd 160 landen. “Landen als Frankrijk, Duitsland, Turkije, Polen en Rusland hebben allen bijgedragen aan het grote internationale succes van de eerste Maya de Bij film. We hopen dit natuurlijk door te trekken met deze tweede film”, vervolgt Bourlon. Om dit te realiseren wordt Maya the Bee – Honey Games wederom geproduceerd door Studio 100 in co-productie met de Australische Studio B Animation, in samenwerking met Flying Bark Productions.



In het nieuwe Maya de Bij avontuur gaat Maya op ontdekking buiten de bijenkorf. Ze ontmoet er een heleboel nieuwe vrienden en komt er voor nieuwe uitdagingen te staan. Gelukkig zijn haar vrienden, Willy, Flip en het stuntelige mierenduo Eddy & Freddy er ook bij om haar te helpen!