.
News Image

Twee weken na huwelijksaanzoek Debby & Nancy al getrouwd

Herinnert u zich het huwelijksaanzoek van Carl nog in de eerste aflevering van het lopende seizoen van Debby & Nancy? Het koppel is ondertussen al getrouwd!

Herinnert u zich het huwelijksaanzoek van Carl nog in de eerste aflevering van het lopende seizoen van Debby & Nancy? Het koppel is ondertussen al getrouwd!

Nog geen twee weken nadat Sofie Brunin van een vriendin tickets kreeg voor Debby & Nancy en daar voor enkele honderdduizenden kijkers ten huwelijk werd gevraagd door haar vriend Carl Vanginderhuysen, is het koppel al getrouwd. Vrijdagochtend om 10 uur gaven de twee elkaar het jawoord in Mortsel. Heel wat vrienden en familieleden waren van de partij. Maar dat de twee op zo"n korte tijd getrouwd zijn, dat vraagt toch om een woordje uitleg. "Ons huwelijk lag al een tijdje vast", vertelde Carl ons vorige week zondag in Ahoy bij het concert van Jan Smit. Carl is al jarenlang de tourmanager van De Romeo's en van Ian Thomas en doet daarnaast heel wat producties. "Alleen had hij dé vraag nog niet gesteld", haakt Sofie enthousiast in. Een vriendin van me belde dat ze tickets had en we besloten er een avondje uit van te maken." Carl had andere plannen want hij had ondertussen met de programmamakers van Debby & Nancy gesproken en mocht live op tv zijn huwelijksaanzoek doen. Wij van de Showbizz-Site wensen Sofie en uiteraard ook Carl héél veel plezier toe tijdens hun huwelijksleven en voor Sofie hebben we ook een kleine hint: let op met Carl want wie weet wat voor verrassingen heeft hij nog in petto.