.
Vlaanderen Vakantieland
dinsdag 15 maart 2022

Twee nieuwe gezichten in nieuwe reeks van Vlaanderen Vakantieland

Pien en Jelle versterken het team.

In het nieuwe seizoen van Vlaanderen vakantieland krijgen Laura Govaerts, Maureen Vanherberghen en Soe Nsuki versterking van Jelle Mels en Pien Lefranc. Veertien weken lang nemen zij de kijker op sleeptouw om de fijnste plekjes in eigen streek te ontdekken.

Laura, Maureen en Jelle gaan om beurten op pad in een toeristische regio of kunststad. Samen met een bekende Vlaming ontdekken ze er mooie en interessante plekken, genieten ze van culturele of culinaire hoogstandjes en beleven ze leuke activiteiten. In hun rubrieken Soegesties en CoPien de route geven Soe en Pien afwisselend extra tips, die in de regio meer dan de moeite waard zijn.

Vlaanderen vakantieland wil extra inspiratie en vooral zin geven om leuke toeristische bestemmingen te verkennen in eigen streek. Want hier valt meer dan genoeg te beleven en te bekijken: puur vakantieplezier voor het hele gezin, toeristische trekpleisters die tot ver in het buitenland bekend zijn, maar ook verrassende pareltjes die al te lang verborgen zijn gebleven.

Jelle Mels ging in 2013 aan de slag bij Karrewiet, eerst als reporter en daarna als online-redacteur. Nu is hij ook eindredacteur en presentator van het programma.
Jelle: "Door Vlaanderen vakantieland ben ik meer dan 10 jaar geleden journalistiek gaan studeren. Dat ik nu een van de gezichten ben van het programma is echt wel tof! Ik kan niet wachten om de mooiste plekken van ons land te gaan ontdekken."

Pien Lefranc was in december een van de gezichten van De Warmste Week in Mechelen. Sinds januari presenteert ze samen met Sam De Bruyn de vooravond op Studio Brussel.
Pien: "Ik ben een rasechte avonturier en dat heb ik aan mijn ouders en onze reizen te danken. Ik ga graag alleen op stap zonder plan en zo eindig ik soms 's nachts ergens in mijn hangmat. Ik leer graag nieuwe mensen en plekken kennen, ik ben nieuwsgierig en ik ben nog lang niet klaar met de wereld te ontdekken. Eigenlijk is werken bij Vlaanderen vakantieland dus op m'n lijf geschreven."

Vlaanderen vakantieland: vanaf 2 april elke zaterdag om 18.40 uur op Eén en via VRT NU.

Download onze app voor Android of iOS