.
De Buurtpolitie
dinsdag 10 oktober 2023

Twee keer goed nieuws voor fans van De Buurtpolitie!

Ze zijn er bijna...

De afgelopen maanden heeft de cast van de scripted realityreeks 'De Buurtpolitie' hard gewerkt. Momenteel lopen de opnames van het nieuwe seizoen en dat zou nog deze maand starten.

Het meest iconische politiekorps van ons land keert terug met gloednieuwe afleveringen waarin de klok sneller tikt dan ooit. Vanaf 23 oktober, elke weekdag om 18u20 bij VTM, vervoegen nieuwkomers Simon Eeraerts, Jits Van Belle, Kristof Verhassel en Bram Tahamata het korps in ‘De Buurtpolitie: De Klok Tikt’. Ook Ianthe Tavernier is terug om het team te ondersteunen in nieuwe, bloedstollende cases.

Hoe cruciaal zijn de eerste 24 uur na een misdaad? Wat als een ontvoerde niet tijdig wordt teruggevonden of een dader dreigt te ontsnappen? Voor het politiekorps begint de actie op het moment dat de noodoproep binnenkomt. Van een spannende carjacking en mysterieus overlijden tot een gewelddadige overval en ontvoering. Commissaris Berckmans (Willy Herremans) en zijn team zetten zich schrap om te racen tegen de klok en in de eerste uren na een misdaad cruciaal speurwerk te verrichten. Hoe meer tijd er verstrijkt, hoe meer bewijs er verloren kan gaan. Slagen ze erin om elke straffe, bloedstollende case op te lossen en elke tikkende tijdbom te ontmantelen voor het te laat is?

De Buurtpolitie, vanaf maandag 23 oktober elke weekdag om 18u20 bij VTM