.
Fien Germijns
donderdag 14 juli 2022

Tv-Criticus: “Dat wil ze teveel proberen”

Ze is een frisse verschijning

Met Fien Germijns heeft de openbare omroep er een nieuw vrolijk en fris gezicht bij. Fien was eerder al te zien in de dagelijkse quiz ‘De dag van vandaag’ en nu is ze terug dagelijks op uw televisiescherm te zien, alweer met een dagelijkse quiz, namelijk ‘Switch’.

Het merendeel van het publiek lijkt haar wel te smaken en ook tv-criticus Jules Hanot vindt Fien een aangename verschijning. Al moet ze ook een beetje opletten.

“Ik kan me niet van de indruk ontdoen dat ze soms te veel het sympathiekste meisje van de klas wil zijn. een programma als ‘Switch’ vraagt om een ongedwongen sfeer en het maken van al dan niet flauwe grappen”, zegt hij in Tv Familie.

Toch zit ze bij een quiz als ‘Switch’ perfect op haar plaats. Een serieuzer programma als ‘Terzake’ zou immers niks voor haar zijn.

Maar met de komst van Fien heeft de VRT in ieder geval een goede zet gemaakt. “Je voelt dat de VRT in het kader van de vernieuwing, verjonging en vervrouwelijking op verschillende paarden wedt. En Fien Germijns is duidelijk één van de paardjes.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Fien Germijns

Meer Over:

Fien Germijns