You are here

Tumor verwijderd bij Loredana

15/02/2020 07:55-

Er werd een gezwel weggehaald bij de zangeres.

Loredana en Pat Krimson zijn net terug van een trip naar Tenerife, daar nam het koppel de clip op voor de nieuwe single van Loredana. De zangeres, afgelopen week 34 geworden, heeft het nummer 'Ti Sento' van Matia Bazar opgenomen. "Dat nummer komt uit mijn geboortejaar 1986 en dat was vroeger mijn favoriete nummer", reageert de zangeres in het programma van Kim Debrie op Radio 2. "Voor mij is het een hele uitdaging om 'Ti Sento' te zingen, dat is superhoog gezongen. Dat is echt het moeilijkste dat ik ooit heb moeten zingen", lacht de zangeres.

Loredana mag blij zijn dat zij vandaag de dag het nummer nog kan zingen, want zij was de afgelopen maand buiten strijd. "Ik heb onlangs een operatie ondergaan, ik ben er een maand tussenuit geweest. Het was een zware operatie, het was een lymfeklier, een goedaardige tumor eigenlijk. Die zat tegen mijn kaak aan en werd operatief verwijderd", vertelt Loredana op Radio 2.

"Ze hebben ter hoogte van mijn oor en hals in de haarlijn moeten snijden om de tumor weg te halen. Ik moet zeggen dat ik mij momenteel heel goed voel, dat was de eerste weken toch wel anders. Ondertussen kan ik mijn mond al goed bewegen, er zat een zwelling aan de ene kant. Er zit nog een verlamming aan de linkerhelft, maar dat komt allemaal goed heeft de professor mij verzekerd."

Meer nieuws over:

Pat Krimson, Loredana

Gerelateerde foto's:

Het Grootste Café

Pat Krimson - Antwerpen - 14/03/2015

Met Haldis in de Carré

Pat Krimson - Willebroek - 23/02/2015

Beverse Feesten

Pat Krimson - Beveren - 26/08/2011

Hit The Road

Pat Krimson - Blankenberge - 12/07/2009

Muziektoppers

Pat Krimson - Lichtaart - 21/06/2009

Gerelateerde bio's: