You are here

True Detective - Seizoen 3

07/09/2019 16:40-

Met Oscar winnaar Mahershalla Ali in de hoofdrol.

True Detective, een HBO-serie genomineerd voor een totaal van 13 emmys en winnaar van vijf emmys. Het is een tv-serie reeks waarin politieonderzoek de persoonlijke en professionele geheimen van betrokkenen blootlegt, zowel binnen als buiten de wet. In het eerste seizoen schitteren Matthew McConaughey en Woody Harrelson als Rust Cohle en Martin Hart. In het tweede seizoen speelde Colin Farrel de rol van Ray Velcoro en Vince Vaughn de rol van Frank Semyon.

In het allernieuwste seizoen drie speelt Mahershalla Ali de hoofdrol, Ali is twee keer Oscars winnaars geweest voor Moonlight en Green Book, bovendien was hij Emmy genomineerd voor House of Cards.

In seizoen 3 wordt er gebruik gemaakt van tijdsverschuivingen gedurende meerdere decennia om het verhaal te vertellen van een misdaad en de ingewikkelde nasleep ervan.

Mahershala Ali schittert als Wayne Hays, een gepensioneerde rechercheur die al 35 jaar gekweld wordt door een geval met de verdwijning van een 12 -jarig jongetje en zijn tien jaar oude zus in Arkansas. Terwijl het geheugen van de ouder wordende Hays faalt, herkauwt hij de details van zijn onderzoek met de producent van een documentaire over de ware misdaad. We leren over de zaak, en Hays 'verleden, volgen de verhalen uit 1980, toen het misdrijf plaatsvond, en in 1990, toen een schokkende ontdekking de belangstelling in de zaak opnieuw aanwakkerde. Elk van de acht afleveringen voegt een nieuw stuk toe in de puzzel van wat er gebeurde in die noodlottige nacht in 1980 - en hoe die ene gebeurtenis de levens van zoveel mensen zoveel jaar heeft gevormd.

Afleveringen:

The Great War and Modern Memory
Kiss Tomorrow Goodbye
The Big Never
The Hour and the Day
If You Have Ghosts
Hunters in the Dark
The Final Country
Now Am Found

Meer nieuws over:

True Detective