You are here

Trouwen James en Dorian vandaag?

22/05/2020 06:50-

Koppel kibbelt over huwelijk.

James Cooke belde afgelopen week voor zijn rubriek 'Bedgeheimen' met mensen die van huwelijken leven of dit jaar zouden trouwen. Toen James de oproep voor 'Gert Late Night' deed, dachten veel mensen: 'James, bel met je eigen vriend Dorian' en dat deed hij donderdag ook. James Cooke en Dorian Liveyns trouwen normaal gezien in de loop van dit jaar, maar dat feestje gaat mogelijk niet door. De reden? Corona gooit mogelijk roet in het eten. Dorian en James kunnen effectief trouwen, maar zij willen een groot feest en dat is wellicht niet mogelijk.

De vele gesprekken van afgelopen week hebben James meer dan ooit doen beseffen dat hun huwelijk mogelijk niet door zal gaan. "Het ziet er niet goed uit. Maar echt niet hè. We kunnen veel zeggen, liefde, maar we doen niets. We laten alles doorgaan, ik wil trouwen in 2020", reageert James in zijn eigen rubriek. Maar daar is zijn partner Dorian het niet echt mee eens."Nee, dat gaat niet gebeuren, denk ik. Als het nu deze zomer niet doorgaat...", gaat Dorian verder. Maar uitspreken is geen optie. James onderbreekt zijn Dorian abrupt. "Hoe kan je dat nu zeggen, als je nog niets hebt afgezegd?", reageert James geprikkeld. "We gaan toch niet in de winter trouwen?", besluit Dorian.

Zouden die twee net zoals Gert Verhulst niet stiekem in het huwelijksbootje stappen? Op een moment dat niemand dat verwacht? Misschien was het slot van 'Bedgeheimen' donderdagavond niet meer dan een toneelstukje en is het huwelijk van James en Dorian dichterbij dan veel mensen vermoeden. Hoewel James en Dorian een groot feest willen, zien wij hen in het allergrootste geheim trouwen. Maar wanneer James en Dorian precies zullen trouwen? Dat gaan zij wellicht niet op voorhand communiceren, tenzij met de genodigden die dan wellicht zwijgplicht zullen krijgen. Net als bij goede vriend Gert Verhulst vorig jaar.

Meer nieuws over:

James Cooke, Dorian Liveyns

Gerelateerde foto's:

Persvoorstelling Smoet

James Cooke - Gent - 12/02/2019

Dancing With The Stars: compilatie

James Cooke - Lint - 07/12/2018

Bij Medialaan

James Cooke - Vilvoorde - 25/12/2018

Gerelateerde bio's: