.
Trisha en Kurt
maandag 19 december 2022

Trisha: “Zelfs daar heb ik geen zin in”

Ze kreeg vreemde voorstellen

2022 was geen topjaar voor Trisha. Ze doorstond heel wat scheidingsperikelen met haar ex-man Kürt en ze verloor haar vorige man Ignace Crombé na een slepende ziekte. Dat ze ook haar fitnesszaak moest sluiten die ze met Kurt had opgestart, verpestte het jaar voor Trisha helemaal.

“Na onze scheiding heeft Kurt al het mogelijke gedaan om dat faillissement aan te vragen. Terwijl ik er jarenlang al m’n tijd en energie in had gestopt. Plots was ik dus m’n job kwijt en zat ik alleen thuis met vier kinderen. En dan waren er ook de zorgen voor Ignace en onze dochter Axelle”, zucht Trisha in Tv Familie.

Dat Ignace ook ging overlijden, dat gaf de doorslag. Trisha kreeg een burn-out en kwam thuis te zitten. Ook in de kerstdagen heeft ze geen zin.

“Ik heb zelfs geen zin om mijn kerstboom op te zetten. De mooiste tijd van het jaar? Nee, deze keer niet voor mij. Zelfs zingen doe ik niet meer. En dan nog het feit dat ik altijd alles alleen moet doen. Ik krijg amper hulp. Al komt dat doordat ik niet graag iets aan mensen vraag.”

Ook financieel is het niet makkelijk voor Trisha. Maar ze laat het hoofd niet hangen. “Het viel nog mee. Veel mensen dachten dat ik in de shit zat. Ik kreeg zelfs berichten van mannen om hun luxe-escort te worden. Daar had ik uiteraard geen behoefte aan.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Trisha en Ignace Crombé

Meer Over:

Trisha Ignace Crombé