.
Trisha en Kurt
woensdag 29 maart 2023

Trisha: “Voor dit bedrag kan men mij boeken”

Ze gaat weer optreden

Het zijn al bewogen tijden geweest voor Trisha. Enkele maanden geleden stierf haar ex-man Ignace Crombé, ze kreeg een burn-out en wordt ook nog eens opgelicht door een vriend van Ignace. Meer tegenslag dan wat geluk in haar leven. Maar het gaat terug de goeie richting uit.

Trisha kijkt het leven weer lachend tegemoet en denkt er zelfs weer aan om te gaan optreden. Ook dat was al een tijdje geleden.

“Ik kan eindelijk weer promo voeren om op te treden. Om mezelf te herlanceren heb ik beslist dat men mij voor amper 495 euro al kan boeken. Ik doe nu ook weer alles in eigen beheer. Wie weet komt er ooit iemand mij versterken, maar voorlopig is het ‘mijn regels, mijn centen’”, lacht Trisha in Dag Allemaal.

Ondertussen is Trisha ook van plan om binnenkort naar het huis van Ignace in Deerlijk te verhuizen. Dat erfde hun dochter Axelle bij zijn overlijden.

“Ons dochter Axelle is superblij met de verhuizing. Toen ik haar vertelde dat wij daar kunnen gaan wonen, sprong ze een gat in de lucht. Het huis is instapklaar, de verwarmingsketel heeft wel wat kuren, maar verder verwacht ik niet meteen grote kosten. Ik mag het hopen alleszins.”