.
Trisha en Kurt
vrijdag 28 juli 2023

Trisha van slag: “Ik heb raad gevraagd aan het hogere”

Het was ok

Je papa verliezen op jonge leeftijd, het is niet eenvoudig om te verwerken voor een kind van 11 jaar. Vraag dat maar aan Trisha en dochter Axelle. Haar vader Ignace Crombé overleed enkele maanden geleden.

Axelle heeft het ondertussen allemaal wel een plaats kunnen geven en is volgens haar mama een sterke meid. Ze is trots op haar dochter die sinds begin dit jaar naar een Freinetschool gaat.

“Het was voor mij wel een mokerslag toen ze vertelde dat ze geen godsdienstles meer wil volgen. Ik ben toen ten rade gegaan bij mijn goede vriendin Petra Lerutte, de voormalige zangeres van Sha-Na, die nu als medium actief is. Ik heb via Petra aan het hogere gevraagd of het oké is. Ik heb als antwoord gekregen dat het geen probleem is, zolang Axelle maar in het goede blijft geloven”, legt Trisha uit in Dag Allemaal.

Trisha heeft veel hulp gehad van Petra, ook bij het laten overgaan van Ignace. Zijn energie bleef aan de zangeres vast hangen. “Gelukkig is dat voor mijn verhuis opgelost geraakt, anders zou het hier moeilijk zijn geweest voor mij.”

Bio van Trisha en Ignace Crombé

Meer Over:

Trisha Ignace Crombé