.
Trisha
donderdag 12 oktober 2023

Trisha stopt met zingen, dit is de bizarre reden

Zij zit in het sukkelstraatje.

We moeten voorlopig niet meteen nieuwe muziek van Trisha verwachten. En optreden, dat gaat de ex van Ignace Crombé ook niet meer doen. De reden? De zangeres heeft gehoorproblemen én stemproblemen, dat laat Trisha ons weten.

“Jarenlange stress heeft er niet alleen voor gezorgd dat ik een blijvend gehoorprobleem heb - ondertussen opgelost met 1 hoorapparaat- maar ook dat ik kamp met stemproblemen”, zucht Trisha.

“Mijn lichaam, dat in overlevingsmodus is gegaan, zorgt voor verborgen reflux, ademhalingsproblemen,… heesheid tot gevolg”. Zingen en optreden is helaas geen optie meer, dus trekt Trisha de stekker er (tijdelijk) uit.

“Ik heb ondertussen goede en bekwame mensen rondom mij die me van dit probleem zullen afhelpen”, gaat de zangeres zelfverzekerd verder. “Ik kan praten en de mensen die me zien en horen merken bijna geen verschil. Maar het is, als ik even aan het zingen ben of hogere tonen wil zingen, dat er geen geluid meer uitkomt en heesheid voorkomt. Daarom zet ik een stop op het zingen tot april 2024”, besluit de zangeres.

Bio van Trisha

Meer Over:

Trisha