.
Trisha
zondag 5 september 2021

Trisha: “sinds mijn scheiding neem ik opnieuw antidepressiva”

‘Ja, en daar schaam ik me niet voor.’

Trisha is opnieuw verliefd, en daarmee zet ze een punt achter enkele moeilijke maanden nadat haar echtgenoot Kurt de scheiding aanvroeg. “Ik ben blij dat die periode achter de rug is, het was een hel. Ik heb héél moeilijke momenten gehad”, onthult de zangeres in Story.

Trisha geeft toe dat ze opnieuw antidepressiva inneemt. Nog steeds doet ze een beroep op een psycholoog om haar mentaal bij te staan.

‘Ja, en daar schaam ik me niet voor’, klinkt het gedecideerd bij Trisha in Story. “Soms ga ik ook langs bij inloophuis T’hus in Waregem waar ik kan praten met lotgenoten.”

“Sinds mijn scheiding neem ik opnieuw antidepressiva, maar het gaat de juiste richting uit”, stelt Trisha iedereen gerust. “Omdat ik als kind emotioneel verwaarloosd werd, kan ik mijn emoties moeilijk verwoorden, maar therapie, bijvoorbeeld schilderen op muziek, helpt mij erbovenop.”

“Tot voor kort zat ik in een overlevingsfase, maar nu durf ik te zeggen dat ik me weer goed in mijn vel voel”, klinkt het optimistisch bij Trisha in Story. “Het ergste is voorbij… Ik heb het aanvaard dat ik weer helemaal van nul moet beginnen.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Trisha

Meer Over:

Trisha