.
Trisha en Kurt
dinsdag 30 november 2021

Trisha na zware uithaal: “ik doe dit niet voor mijn plezier”

Is dit een schreeuw om aandacht?

Hoewel de meeste mensen vinden dat hun privé-ruzies en echtscheidingen niet op sociale media moeten worden uitgevochten, zien we het steeds vaker gebeuren. Ook bekend Vlaanderen maakt zich schuldig aan de slechte gewoonte. Één van hen is zangeres Trisha. Zij haalde op haar Facebook-profiel uit naar haar ex Kurt.

Trisha neemt in de Facebookpost geen blad voor de mond en schrijft enkele opvallende zaken neer in de post. Achteraf gezien vindt ook Trisha het geen goede zet van zichzelf. “Maar waarom denk je dat ik zoiets doe? Omdat ik ten einde raad ben. Ik weet ook wel dat er veel reactie komt op zulke berichten, maar daarmee wil ik vooral mezelf beschermen.”

Hoe gelukkig Kurt en Trisha ooit waren, zo heftig gaat het er nu aan toe. “Als BV heb je een groot bereik op sociale media, en zo kan je een ex-partner – die vooral om z’n imago bekommerd is – al eens twee keer doen nadenken over zijn gedrag. Ik heb echt de indruk dat hij mij ten onder wil zien gaan. Hij werkt op geen enkele manier mee en ondermijnt me in alles wat ik doe”, klinkt het bij Trisha in Dag Allemaal.

Trisha hoopt dat het allemaal weer beter wordt en dat zo’n dergelijke posts niet meer nodig zullen zijn. “Want laat het duidelijk zijn. Ik doe dat niet voor m’n plezier.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Trisha

Meer Over:

Trisha