.
Trisha
zondag 12 maart 2023

Trisha: “Is dat echt teveel gevraagd?” 

Ze werd opgelicht 

Trisha wil altijd blijven geloven in het goede van de mens. Maar soms breekt haar dat zuur op. Ze geloofde in de mooie praatjes van een jeugdvriend van de overleden Ignace Crombé. Hij beloofde haar veel mooie dingen, maar er kwam jammer genoeg nooit iets van in huis.

De situatie heeft er voor gezorgd dat Trisha haar geloof in de mensheid een flinke deuk heeft gekregen.

“In wat voor wereld leven wij? Ik haat mensen die beloven en niet handelen. Als alleenstaande mama zou ik anders nooit zulke kosten voor mezelf doen”, begint Trisha in Tv Familie. De zangeres maakte heel wat kosten om haar lichaam bikiniproof te maken voor de fotoshoots voor het lingeriemerk La Perla die haar werden beloofd.

“Straks geloof ik werkelijk niemand meer! Dat ik met open ogen in zijn leugens ben getrapt…. Ik kan momenteel zelfs niet in de spiegel kijken. Maar ik geloof wel dat ik een zeer mooi dossier heb voor de rechtbank.”

Het is de zoveelste tegenslag voor Trisha na een burn-out, een echtscheiding, een faillissement en de dood van Ignace. “Ik heb het nu wel echt gehad met oneerlijkheid. IK wil eerlijkere mensen om me heen. Is dat te veel gevraagd?”

Bio van Trisha en Ignace Crombé

Meer Over:

Trisha Ignace Crombé