.
Trisha
maandag 14 augustus 2023

Trisha: “Ik wil mezelf herlanceren”

Maar dat kost tijd

Ignace Crombé overleed enkele maanden na een lange strijd tegen kanker. Zijn ex-partner Trisha woont nu in het huis samen met haar vier dochters. Zij ging uit elkaar met haar ex-partner Kurt een hele tijd geleden.

“Onze communicatie beperkt zich tot het hoogstnodige voor onze dochters, maar dat verloopt vrij soepel. Gelukkig maar, ik heb genoeg zorgen gehad met het afhandelen van die scheiding en het verdelen van onze eigendommen”, blikt Trisha terug in Dag Allemaal.

Er valt een grote last van Trisha’s schouders nu alles officieel geregeld is en nu de twee weer met elkaar communiceren. Dat ze ook terug op het podium staat om te zingen, geeft haar nog meer extra energie.

“Mezelf herlanceren duurt natuurlijk even, maar ik hoop tegen volgend jaar weer een volle agenda te hebben. Mocht dat niet lukken, ga ik op zoek naar een andere job. Ik speel met het idee om iets meer techno/dance te zingen, dus ambiance met een stevige beat onder. Nederlandstalig en wie weet Engelstalig, mét entertainment op het podium”, klinkt het enthousiast in Dag Allemaal.

Bio van Trisha en Ignace Crombé

Meer Over:

Trisha Ignace Crombé