.
Trisha en Ignace Crombé
vrijdag 3 maart 2023

Trisha: “Iedere keer was er een reden waarom het niet lukte” 

Er werden haar vele mooie beloftes gedaan 

Het zit Trisha niet mee. Nadat enkele maanden geleden de vader, Ignace Crombé, van haar oudste dochter kwam te overlijden, is ze nu ook nog eens bedrogen door een oplichter. Ze werd slachtoffer van fraude.

“De man deed zich voor als manager en een tussenpersoon die werkt voor het lingeriemerk La Perla. De man kwam geloofwaardig over en als jeugdvriend van Ignace raakte hij een gevoelige snaar, namelijk mij emoties. Hij had mijn telefoonnummer achterhaald via de begrafenisondernemer die de uitvaart van Ignace had verzorgd. Het is mij nu wel duidelijk dat hij een oplichter is die al eerder mensen heeft bedrogen met zijn mooie praatjes”, zucht Trisha in Tv Familie.

De man beloofde Trisha dat zij voor hem kon werken en ze kreeg een tweejarig contract voor La Perla in Milaan en andere opdrachten in Parijs en Wenen.

“Ik zou een startbedrag gestort krijgen en een gsm, omdat ik voor hem zou werken. Maar zelfs vier weken later kwam daar niets van in huis. Iedere keer was er een reden waarom het niet lukte.”

Trisha wilde het niet langer laten aanslepen en stelde de man een deadline van vijf dagen waarbinnen hij het geld en de gsm moest leveren. “Zo niet ging ik verdere stappen ondernemen. Om klaar te zijn voor die lingerieshoot op zeer korte tijd volg ik een dieet en had ik verschillende behandelingskosten voorgeschoten om mijn lichaam bikiniproof te maken.”

De zangeres is ondertussen naar de politie gegaan en is aan het onderzoeken welke advocaat ze op de zaak kan zetten.

Bio van Trisha en Ignace Crombé

Meer Over:

Trisha Ignace Crombé