.
Trisha
zaterdag 9 juli 2022

Trisha: “Het leven is verschrikkelijk”

Dat heeft haar pijn gedaan

Het is nog niet zo lang geleden dat de fitnesszaak van zangeres Trisha failliet is verklaard. Uit pure noodzaak moest ze het faillissement ondertekenen en zit ze nu dus momenteel zonder inkomen. Tijd om weer meer aan de slag te gaan als zangeres.

“Ik ben een plantrekker. Als ik geld tekortkom, moet ik misschien wel iets anders gaan doen. Maar ik geloof erin. Ik moet het gewoon tijd geven. Het komt goed, zegt mijn gevoel”, reageert ze in Dag Allemaal.

Twee jaar geleden ging het minder goed. Toen werd de zangeres opgenomen in de psychiatrie. Maar die periodes zijn verleden tijd.

“Ik heb intussen veel geleerd. Alles wat mij overkomt, zie ik als een levensles. Het leven is verschrikkelijk en toch… het is maar hoe je ermee omgaat. Ik heb nu de juiste mensen rond mij, en probeer al het negatieve uit mijn leven te bannen.”

Het contact met haar ouders, dat is jammer genoeg voor Trisha niet veranderd. “Zij hebben ook nooit contact gezocht met hun kleinkinderen. Dat heeft mij nog het meest zeer gedaan van al.”

Bio van Trisha

Meer Over:

Trisha