.
Trisha en Kurt
dinsdag 12 januari 2021

Trisha en Kurt wonen niet meer samen

“We geven dit een jaar”

Na de breuk tussen Sergio Herman en Ellemieke Vermolen van vorige week, heeft Dag Allemaal deze week opnieuw een pijnlijke liefdesprimeur: het zit momenteel niet goed tussen Trisha en haar man Kurt. De twee hebben een pauze genomen in hun relatie en wonen niet meer onder hetzelfde dak.

Haar man Kurt vertelt in het weekblad dat de twee door een moeilijke periode gaan, daarom dat Trisha (tijdelijk) elders woont. “Af en toe moet ze kunnen vluchten van de drukte van een groot gezin en de meningsverschillen die wij soms hebben. Meestal over futiliteiten”, vertelt Kurt dinsdag in Dag Allemaal.
Hij hoopt dat alles weer goed zal komen, zij twijfelt. “Ik wil voelen dat ik een man heb, en niet iemand die mijn huishouden doet. Of het nog goed komt met Kurt, weet ik niet. Het is ingewikkeld, zoals ze op Facebook zeggen”, lacht Trisha. “Ik weet soms zelfs niet of we nog een koppel zijn. Maar ik merk wel dat apart wonen werkt. We geven elkaar nu gemakkelijker complimenten en verlangen weer naar elkaar. We geven dit een jaar, en dan zien we wel waar we staan. Er is niet gebroken tussen ons”, reageert Trisha in het weekblad.