.
Trisha en Kurt
dinsdag 26 juni 2018

Trisha en haar man Kurt stappen samen in zakenleven

Komende zondag is de grote opening.


Komende zondag, 1 juli worden zangeres Trisha en haar man Kurt Harhuis de trotse eigenaren van twee zaken. Het gaat over Oxygen en Kids & Play te Izegem in het Frun Shoppingpark, Krekelmotestraat 62.

Via haar Facebookpagina laat Trisha weten dat iedereen er welkom is vanaf 10 uur. Oxygen is een All-In Fitness met Personal Training, terwijl Kids & Play een binnenspeeltuin is. Gratis toegang voor deze binnenspeeltuin is te verkrijgen door de bon op Trisha's Facebookpagina af te drukken.



De voorbije twee jaar trad Trisha ook veel minder op. Na de geboorte van haar tweelingdochtertjes nam ze de verzorging van hen op zich. Ook voor dochtertje Axelle zorgt ze in co-ouderschap met haar ex-partner Ignace Crombé.

In Dag Allemaal zegt Trisha dat ze nu klaar is voor een nieuwe fase in haar leven. Kurt, die 25 jaar salesmanager geweest is in de horeca, stelde voor om samen iets te beginnen. Eerst dachten ze aan een frituur of koffiehuisje, maar uiteindelijk kozen ze voor een fitnesscentrum. Dit maakt uit van de keten Oxygen, waar dus een binnenspeeltuin bij hoort. Als de ouders aan het sporten zijn, kunnen de kinderen gaan spelen. Dat is mooi gezien van het koppel!

We wensen Trisha en Kurt veel succes toe in het zakenleven!



Tekst: Nico Vanaken