.
Trisha
dinsdag 26 november 2019

Trisha doorbreekt stilte

Daar is Trisha weer!


De afgelopen twee weken heeft Trisha weer een paar berichten op haar sociale media gepost en dat was een tijdje geleden. Twee maanden geleden schreven wij al dat het niet goed ging met Trisha. De zangeres zat al een tijdje thuis met een burn-out en lijkt nu uit een diep dal te kruipen.



Ruim een maand lang verscheen er niet één bericht op de Facebook-pagina van Trisha. Tot zij op 11 november een foto van haar twee dochtertjes en man Kurt posten. Samen gezellig in bad ‘Wat vinden ze dat toch fantastisch…All my love”, schreef Trisha bij de foto’s. Enkele dagen later waren er foto’s van een uitstapje naar Center Parcs. Het ging er gezellig aan toe, het was duidelijk dat Trisha haar batterijen weer aan het opladen was. Afgelopen weekend was de zangeres jurylid bij de Mister International Belgium-verkiezing waar zij haar ogen de kost gaf.



Dag Allemaal sprak met de zangeres. Hoewel het de goede kant uit gaat, spartelt Trisha nog steeds met haar problemen. “Als ik mezelf vergelijk met enkele maanden geleden, is er wel al een verbetering merkbaar, maar ik ben nog lang niet de oude”, vertelt zij in het weekblad.



De kans is groot dat Trisha binnenkort weer zelf op de Vlaamse podia staat. “Een manager wil me weer op de kaart zetten”, vertelt zij in Dag Allemaal. Eén probleem: Trisha is serieus bijgekomen en dus gaat zij eerst aan haar gewicht werken. “Zo hoor ik niet op een podium te staan, vind ik. Ik vind mezelf écht nog te dik”. Eén van de oorzaken zijn de medicijnen die Trisha neemt. Die hoopt Trisha op termijn te kunnen afbouwen. “Ik trek me op aan de kinderen, en mijn man Kurt. Hij is op dit moment mijn grote steun en toeverlaat”, besluit Trisha.

Bio van Trisha

Meer Over:

Trisha