.
Trisha
woensdag 1 september 2021

Trisha blikt terug op scheiding met Kurt: “ik heb héél moeilijke momenten gekend”

"Ik ben blij dat die periode achter de rug is."

Trisha voelde enkele maanden geleden de grond onder haar voeten wegzakken toen haar echtgenoot Kurt na zes jaar de stekker uit hun huwelijk wilde trekken.

Maar ondertussen heeft de zangeres opnieuw de liefde gevonden bij Lorenz uit Deinze en straalt ze opnieuw van geluk. In Story blikt Trisha terug op die moeilijke maanden…

“Ik ben blij dat die periode achter de rug is, het was een hel. Ik heb héél moeilijke momenten gehad”, klinkt het openhartig bij Trisha. “Het deed pijn om koppels te zien die wel gelukkig waren en daarom zocht ik geen contact met vrienden.”

“Bovendien keerde Kurts familie zich tegen mij”, onthult Trisha en daardoor raakte ze geïsoleerd. “Mijn ene broer woont in de Kempen, mijn andere in Hasselt en met mijn ouders heb ik geen contact meer. Daardoor voelde ik me heel alleen in West-Vlaanderen.”

Maar op een bepaald moment kon Trisha dan toch de klik maken. “Ik heb hulp gezocht. Ik heb toen al mijn vrienden opgebeld”, onthult Trisha die ook nog steeds beroep doet op haar psycholoog.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Trisha

Meer Over:

Trisha