.
News Image

Trisha aan de anti-depressiva

Het gaat niet goed met Trisha.


Ze heeft alles om gelukkig te zijn maar dat is ze niet. Trisha, de ex van Ignace Crombé, kampt met een burn-out. Gaat het dan nu al slecht tussen Trisha en haar man Kurt? De twee stapten drie maanden geleden in het huwelijksbootje. Neen, er is niets mis met hun huwelijk. De zangeres kampt met een burn-out omdat de zorg voor haar negen maanden jonge tweeling Marie-Lore en Marie-Lynn zwaar is. In Story getuigt Trisha over hoe zwaar ze het wel heeft. Ze doet zich sterk voor, maar ze zit in zak en as, vertelt haar man Kurt in het weekblad. Ze is depressief omdat het opvoeden van een tweeling gewoon moeilijk is. Dat is geen schande en ik neem haar niets kwalijk. Ik ben de hele dag weg voor mijn job, Trisha zit de hele dag thuis met de tweeling. We moeten dringend op zoek naar een oplossing', vertelt Kurt in Story.



​Wat een schril contrast met de Trisha die wij kennen. De altijd goedlachse zangeres dit duidelijk in zak en as. Trisha heeft het al vele maanden zwaar. Ze nam al een paar keer de telefoon niet op als we haar belden. Sorry, te druk bezig met de tweeling, reageerde ze dan in een berichtje. Niemand die eraan twijfelt dat er bij het verzorgen van een tweeling veel komt kijken. En dan kan de tweeling nog niet lopen. Wat als die straks op eigen benen staan en de wereld (en het huis) gaan ontdekken? Ik ben constant met hen bezig en het wordt me allemaal een beetje te veel. Mensen zeggen vaak dat ik alles heb om gelukkig te zijn. En dat ben ik ook, maar ik ben ook gewoon op.



​Patricia (de echte naam van Trisha) heeft ook drukke tijden achter de rug. Twee keer verhuisd op korte tijd, zwanger, de geboorte én het huwelijk. En tussendoor ook nog eens gaan optreden. Het was allemaal misschien een beetje teveel van het goede. En de stress die Trisha heeft zorgt voor heel wat bijwerkingen. Zo heeft ze last van nekpijn, ze moet ook nog eens meermaals per week naar de kinesist, enzovoorts. Bovendien slaapt de tweeling na 9 maanden nog steeds niet de nacht door en dat zorgt ervoor dat zowel Kurt als Patricia oververmoeid zijn. Trisha en Kurt zijn net terug van een reis naar Egypte maar ook die reis kwam er niet zonder slag of stoot.

De laatste weken kon ik op elk moment in tranen uitbarsten. Ik was totaal mezelf niet meer. Toen bleek dat mijn reispas voor ons tripje naar Egypte niet op tijd klaar zou zijn, heb ik door het hele gemeentehuis geroepen wat een rotdag het was. Dat zou ik normaal nooit doen, vertelt Patricia in Story. Op een middag heb ik dan huilend naar Kurt gebeld, dat er iets moest gebeuren. Hij heet de dokter laten komen. Mijn bloed was in orde, maar uit andere testen bleek dat ik midden in een burn-out zit. Patricia kreeg meteen medicatie voorgeschreven. Ik krijg een combinatie van een slaapmedicijn en een antidepressivum. Ik voel me rustiger, maar de medicatie maakt me ook wel wat suf en vergeetachtig.

Ondertussen zijn Patricia en Kurt twee weken thuis van Egypte. De reis heeft hen deugd gedaan maar ondertussen is ook de dagelijkse sleur weer begonnen. Gelukkig kan Trisha af en toe de knop omdraaien door op te treden en krijgt ze veel hulp van haar ouders en schoonouders.

Bio van Trisha

Meer Over:

Trisha