.
Trisha en Kurt
zondag 29 december 2019

Trisha: “optreden is nog niet voor meteen”

“Ik ben vooral bang,” geeft Trisha toe.


Langzaam maar zeker kruipt Trisha uit een diep dag. De zangeres geeft toe dat ze erg diep heeft gezeten en nog steeds professioneel begeleid wordt. Gelukkig is haar manager Dennie Demaro een ervaringsdeskundige. Dennie heeft jaren geleden ook diep gezeten en begrijpt Trisha. “Hij zal mij niet laten optreden zolang ik daar niet klaar voor ben,” onthult Trisha in Dag Allemaal. Ondertussen werken ze wel aan nieuwe nummers en misschien zelfs een nieuw album. Nochtans is optreden zelf niet het probleem…

“Optreden zelf zal geen probleem zijn, maar het contact met de fans achteraf. Het is nog steeds lastig om met mensen te praten,” geeft Trisha toe. “Ik ben zelf nog niet in orde. En als ik dan mensen wil opvrolijken, dat lukt me niet. Ik kan niet meer van de daken schreeuwen hoe gelukkig ik ben, want dat bén ik niet. Ik ben vooral bang. Ik worstel met vragen als: zal ik het nog wel kunnen op een podium? En: zullen de mensen mijn nieuwe ‘ik’ wel graag hebben?”

De Trisha die altijd lachte en ja knikte is immers verdwenen. “Dat lukt nu echt niet meer,” aldus Trisha. De nieuwe Trisha heeft meer haar op haar tanden. ‘Als ik nu ergens geen zin in heb, doe ik het ook niet.”