You are here

Transformatie Marianne Devriese zorgde voor problemen in haar gezin

24/05/2019 17:00-

Metamorfose van Familie-actrice zorgde voor problemen.

Marianne Devriese moest grondig van look veranderen toen haar Familie-personage Evy werd vermoord en ze plotseling opdook als haar zus Iris, die met een korte blonde look en een strak lichaam ook bij de actrice zorgde voor een ware metamorfose. En die transformatie boezemde Marianne Devriese wel angst in. Pippa, het jongste dochtertje van Marianne heeft immers een ontwikkelingsachterstand door een gen-stoornis. Hoe zou zij reageren op de metamorfose van haar mama?

“Dat heb ik heel geleidelijk aangepakt,” vertelt Marianne Devriese in Story. “Thuis droeg ik eerst een muts als ik tegen Pippa babbelde. Dan hoorde ze mijn stem en kon ik de muts afnemen. Onze dochter keek eerst even met grote ogen naar mij, maar zei toen: ‘mama’. Een hele geruststelling,” aldus de actrice.

Ook hun twee andere dochters moesten even slikken toen hun mama volledig van look veranderde. Lina en Ava vinden de mama nu wel een coole chick, maar hebben het er toch moeilijk mee. ‘Je bent toch nog altijd mijn mama hé?” vroeg dochtertje Ava eens…

Meer nieuws over:

Marianne Devriese, Familie

Gerelateerde bio's: