.
News Image

Tourist LeMc dit najaar in Sportpaleis

Tourist LeMc maakt grote droom waar.


Was zijn album ‘En Route’ uit 2015 een ongelofelijk succesverhaal met de ene na de andere hitsingle “Koning Liefde”, “De Troubadours”, “En Route” en de allergrootste hit van dat album “Horizon”, een dubbel platina award en een zinderend concert in een uitverkochte Lotto Arena in november 2016, dan evenaart zo niet overtreft de Antwerpse stadstroubadour’s nieuwste plaat ‘We Begrijpen Mekaar’ na amper 2 maanden na release het succes van zijn voorganger.

Net voor Tourist LeMC vrijdagavond het podium van de opnieuw uitverkochte Lotto Arena betrad, ontving hij uit handen van zijn label Top Notch / Universal Music een gouden plaat. Met meer dan 4 miljoen albumstreams en een #1 entry bij release in de Ultratop albumchart een mooie verdienste. Mede dankzij die eerste topsingle van de plaat Spiegel feat. Raymond van het Groenewoud. 4 MIA-nominaties (Nederlandstalig / Solo Man / Urban / Album) bevestigen dat. Afwachten wat 7 februari brengt.

Er was echter nog meer goed nieuws vanavond: op 8 november, exact 1 jaar na de release van “We Begrijpen Mekaar”, staat Tourist LeMC in de grootste concerttempel van ’t Stad: het Antwerps Sportpaleis! De ticketverkoop start woensdag 23 januari om 10u via livenation.be en proximusgoformusic.be. Een volgend hoogtepunt in de carrière van Vlaanderen’s meest authentieke hiphopper en kleinkunstenaar.

Bio van Tourist LeMC

Meer Over:

Tourist LeMC