.
News Image

Torsten brengt eerste Vlaamse single van 2020 uit

Torsten straks ook in de duiventil.


Torsten heeft niet lang gewacht om een nieuwe single uit te brengen. De zanger uit Lille wil van 2020 bijzonder muzikaal 2020 starten. Aansluitend op de feestdagen en de vele feestjes die ermee gepaard gaan, heb ik besloten om meteen een nieuwe single uit te brengen, glimlacht de zanger.


Roekie Roe is de single die de komende maanden zal knallen op menig feestjes, carnaval, evenementen. Kortom overal waar sfeer en ambiance voorop staan zal Roekie Roe te horen zijn. Het nummer is een productie van Christophe Severs en Elias Smekens. Eens je het nummer gehoord hebt, zal de melodie en de tekst gegarandeerd blijven hagen. 'Roekie Roe' is een meezinger van formaat.

Met deze nieuwe single willen we de lijn doortrekken voor 2020 en vooral met Torsten pure ambiance brengen op het podium wat Torsten ook op het lijf is geschreven, namelijk het publiek entertainen, klinkt het. De single “Roekie Roe is vanaf vrijdag 3 januari 2020 beschikbaar en kan gedownload /beluisterd worden via de gekende kanalen.