.
Amy Courtens
zondag 14 november 2021

Topfavoriete uit K2 Zoekt K3 onthult: “dat was niet meer aangenaam”

"Het zijn lieve mensen die ik mis..."

Amy Courtens is één van de publiekslievelingen in de zoektocht naar een opvolger voor Klaasje en ook Hanne en Marthe lijken een boontje te hebben voor de Limburgse. Amy lijkt ook alles op alles te zetten, want ze nam ontslag als HR-medewerker om zich ten volle op K2 Zoekt K3 te kunnen focussen.

“Ik wil nuanceren dat ik dit al een tijd geleden heb gedaan. Dit was geen impulsieve beslissing”, benadrukt Amy in Het Belang van Limburg. “Door de coronacrisis waren er een aantal mensen op mijn werk opgestapt, waardoor er meer taken bij mij terechtkwamen.”

Maar net op dat moment belandde Amy in de K3-wedstrijd. Ik moest me in zoveel stukken verdelen dat het niet meer aangenaam was voor mezelf, getuigt Amy Courtens in het dagblad. Samen met haar werkgever zocht ze iemand om haar te vervangen en leidde ze die persoon op. Al hangen daar ook negatieve consequenties aan vast…

“Ik kan dus niet zomaar mijn oude job weer opnemen, wat oorspronkelijk wel het plan was, want ik amuseerde me rot op mijn werk. Het zijn lieve mensen die ik mis”, geeft Amy toe in Het Belang van Limburg.

Al moet Amy wel toegeven dat haar oude leven in vergelijking met heel dit showbizzavontuur redelijk saai was. “Eens je van de showbizz hebt geproefd, wil je veel meer”, laat Amy er geen twijfel over bestaan dat ze 100% klaar is om Klaasje op te volgen.

Bio van Amy Courtens