.
News Image

Tomas De Soete scoort hoofdrol in nieuwe fictiereeks

En ook Siska Schoeters doet mee.


Opvallend nieuws over Tomas de Soete. De presentator en man van Siska Schoeters, heeft een fictiereeks geschreven en daarvoor starten binnenkort de opnames. Dat alleen is niet bijzonder, Tomas heeft zichzelf ook een rol in de reeks cadeau gedaan en ook zijn vrouw zal in de reeks te zien zijn.


Binnenkort starten de opnames van FISKEPARK, een nieuwe fictiereeks van productiehuis De Mensen voor Canvas met Tomas De Soete, Jan Jaap van der Wal en Bent Van Looy in de hoofdrollen. De 7-delige serie zal ten vroegste in 2019 te zien zijn op Canvas.


Fiskepark is een parodie op het true crime genre, populair dankzij successen als Making a Murderer en Amanda Knox. In de 7-delige serie voeren de makers hun eigen onderzoek naar een misdaad. Met hun verhaal – dat alle elementen van het true crime genre uitvergroot en parodieert - willen De Soete en co het genre en de authenticiteit ervan in vraag stellen. Fiskepark is dan ook een fake true crime, met een gezonde dosis humor.

Fiskepark is geschreven door Filip Lenaerts (Tytgat Chocolat), Joeri Vlekken en Tomas De Soete. Naast hoofdrolspeler De Soete zijn ook Jan Jaap van der Wal, Bent Van Looy en Siska Schoeters te zien in de reeks.

Fiskepark is een productie van De Mensen voor Canvas, in coproductie met Gardner and Domm.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Tomas De Soete en Siska Schoeters