.
Tom Waes
vrijdag 18 juni 2021

Tom Waes oog in oog met naakte Linda de Mol

Linda met rode wangen voor de camera.

Presentator Tom Waes heeft een gênant moment beleefd. Wellicht is datgene wat er aan de voordeur van de Nederlandse presentatrice Linda de Mol gebeurd is een verhaal dat hij later in geuren en kleuren aan zijn kleinkinderen kan vertellen.

Linda de Mol schrijft in haar eigen tijdschrift dat zij Tom Waes over de vloer kreeg. Die kwam eerder onaangekondigd bij haar thuis langs voor zijn tv-programma ‘Reizen Waes Nederland’. En dat gebeurde op een wel heel ongemakkelijk moment. Linda de Mol had een thuismassage besteld, iets wat zij zelden of nooit doet. De presentatrice lag thuis net ingevet op de massagetafel toen de bel ging. ‘Laat maar staan’, dacht Linda de Mol. Maar Tom Waes gaf niet op en bleef aanbellen. Wellicht had hij door dat er iemand thuis was.

Ze besloot de deur dan toch te openen, maar stond plots oog in oog met Tom Waes en haar cameraploeg. Linda geraakte amper uit haar woorden, ze ratelde dan ook dat zij ingeolied en zonder kleren voor Tom Waes stond. Hilariteit alom bij de cameraploeg, Linda had helemaal niet door dat zij al meteen gefilmd werd.
En nu maar hopen dat dit fragment snel de televisie haalt. Tom Waes, wij rekenen op jou.