.
Tom Waes
zondag 21 november 2021

Tom Waes is terug met het derde seizoen van ‘Undercover’: “het zal vuurwerk geven”

Het derde seizoen start vanavond

Tom Waes had al heel wat rolletjes gespeeld voordat hij zijn echte doorbraak als acteur kende in Vlaanderen. ‘Undercover’ betekende zijn echte grote doorbraak en met succes. Want Tom is binnenkort te zien in het derde seizoen van de reeks dat start op 21 november.

Tom is in Story in ieder geval erg enthousiast over het derde seizoen. “Het belooft weer waanzinnig spannend te worden. En voor de Nederlandse kijkers is er ook de terugkeer van Ferry Bouman. De gezworen vijanden moeten plots samenwerken en dat zal vuurwerk geven”, verklapt Waes in Story.

Voor Tom is het soms eenvoudig om zich in te leven in zijn personage omdat hij toch veel gelijkenissen toont met zijn personage Bob. “In het derde seizoen heb ik weer veel scènes mogen spelen met mijn fictieve dochter, en de manier waarop Bob met haar omgaat, is niet veel anders dan hoe ik omga met mijn dochter Isah: haar graag zien én ook graag dicht bij mij hebben. Maar op het gebied van geweld en mensen neerschieten zijn de gelijkenissen toch serieus minder”, lacht hij.