.
Tom Waes en Pascal Braeckman
woensdag 10 november 2021

Tom Waes heeft verrassend nieuws over Reizen Waes

Dit maakte het extra uitdagend voor de ploeg van Reizen Waes.

Tom Waes werd door de pandemie opnieuw gedwongen om dicht bij huis te blijven voor het nieuwe seizoen van Reizen Waes. Maar de televisiemaker geeft toe dat het ontdekken van Nederland een prachtige ervaring was: “Heel eerlijk: we hebben er ons even goed geamuseerd als aan de andere kant van de wereld”, klinkt het bij Tom Waes in Dag Allemaal.

Bovendien is het programma ook een echt kijkcijferkanon in Nederland zelf. “Gisteren stonden we op nummer vijf in de kijkcijferlijst, wat voor de zender NPO3 onwaarschijnlijk goed is”, klinkt het niet zonder trots bij Tom Waes in het weekblad.

“Ik heb de voorbije weken ook veel complimenten gekregen van Nederlanders. Ze zeggen dat ze dankzij mij toch nog nieuwe zaken over hun land ontdekken”, onthult de presentator.

Dat het programma ook in Nederland zou worden uitgezonden, maakte het extra uitdagend voor de ploeg van Reizen Waes. “Want ik wilde ook de Nederlanders iets bijbrengen, en daar zijn we in geslaagd, blijkbaar”, aldus Tom Waes in Dag Allemaal.

Bio van Tom Waes

Meer Over:

Reizen Waes Tom Waes