.
Tom Waes
dinsdag 23 januari 2024

Tom Waes doet een bijzondere aankoop

Hij heeft grootste plannen

De programma’s van Tom Waes worden een voor een een groot succes. ‘Kamp Waes’ is daar een heel mooi voorbeeld van. De eerste aflevering trok maar liefst meer dan 1.700.000 kijkers en dat is heel veel.

De programmamaker is altijd op zoek naar nieuwe ideeën voor programma’s die een succes zouden kunnen worden. En daarom trok hij naar Düsseldorf om een contract te tekenen voor de bouw van een zeiljacht.

De boot zal niet dienen voor pleziervaartjes, maar wel om programma’s mee te maken. Dat beperkt zich ook niet alleen tot VRT maar ook NPO.

“Het wordt een werkboot. Zo’n schip biedt opportuniteiten om allerlei soorten programma’s te maken. We zijn er nog niet uit wat die juist zullen worden. Er zijn zo veel ideeën. We kunnen er een ecologisch verhaal mee vertellen, we kunnen Belgische ontdekkingsreizigers in hun voetsporen volgen, noem maar op. Zeilen Waes is een optie, maar zelfs dat is nog niet zeker. De eerste stap is de boot bouwen”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

Waes tekende een contract voor een Bestevaer k3. Dat is een scandinavisch expeditieschip gemaakt uit aluminium. “Met dit schip kan je naar de noord-en zuidpool varen.”

Bio van Tom Waes

Meer Over:

Tom Waes