.
Tom Waes
dinsdag 13 februari 2024

Tom Waes: “Dat trok me heel erg aan”

Hij is trots op zijn partner

Tijdens de uitreiking van de Kastaars poseerde Tom Waes al met veel trots met zijn nieuwe vriendin Charlotte op de rode loper. Hun relatie was dan wel geen groot geheim, het was tot dan toe nog even gissen hoe Charlotte eruit zag.

“Ik ben heel blij met Charlotte. Het is een superleuke, toffe en slimme madam. Charlotte heeft geen tv thuis. Toen wij elkaar leerden kennen, wist zij wel wie ik was, maar ze was niet echt onder de indruk. Dat trok me extra in haar aan. 'Kamp Waes' kende ze ook niet, maar ja: mijn kinderen kijken ook niet naar al mijn programma's. Onlangs zei mijn zoon: 'Papa, je zou eens een aflevering van 'Reizen Waes' in Albanië moeten draaien', terwijl ik dat bijna tien jaar geleden al heb gedaan!'”, lacht Tom in Dag Allemaal.

Behalve een nieuwe vriendin heeft Tom nog een nieuw project in zijn leven: zijn zeiljacht dat hij momenteel laat bouwen.

“Het is waanzinnig wat er op mij afkomt sinds het nieuws bekend raakte', zegt de presentator. 'Van overal ter wereld krijg ik berichten van Belgen in de zeilcommunity die mij willen leren zeilen en mij allerlei mooie bestemmingen aanraden. Charlotte zal mij vaak moeten missen als ik ga zeilen, maar als doctor in de chemie reist zij ook de hele wereld rond om farmaceutische bedrijven te bezoeken en congressen bij te wonen. Zij kent dus het klappen van de zweep. Misschien moeten we gewoon samen een zeilcursus volgen.”