.
News Image

Tom Waes: “ik heb me daar zó schuldig over gevoeld”

Tom Waes emotioneel na echtscheiding.


Tom Waes gaf zich helemaal bloot op de Nederlandse televisie. Zo sprak hij openhartig over zijn vrouw Mieke, zijn kinderen Milo en Isah en zijn spaak gelopen huwelijk.

Tom Waes trouwde destijds echt met het idee dat het voor de rest van zijn leven was. Het koppel had met Milo en Isah twee kinderen toen het uit elkaar ging en Tom Waes heeft zich daar heel lang schuldig over gevoeld.

Pas twee-drie jaar geleden vertelden Milo en Isah hem dat ze niet al te veel last van de scheiding hebben gehad en dat het oké is. Milo vertelde zelfs dat ze er allebei betere ouders door zijn geworden.

Het was een last die van Tom Waes’ schouders viel. Het televisiegezicht geeft toe dat het die kleine dingen zijn die ertoe doen.

Ondertussen vond Tom Waes opnieuw de liefde bij Mieke. Zij moet hem vaak missen als hij weer eens op reis is voor televisie, maar Tom Waes is daarin duidelijk: “als ik thuis ben, ben ik wel thuis”. Dan weet Mieke dat de was gedaan is, de vaatwasser leeg en er op tijd eten op tafel staat. “Ik kan heel goed koken,” klinkt het bij Tom Waes.

Bio van Tom Waes

Meer Over:

Tom Waes