.
News Image

Tom Vanstiphout naar de AB

Milow’s rechterhand debuteert in AB met vierde langspeler!


Begenadigd snarenplukker Tom Vanstiphout raakt als sidekick van Milow en gitarist bij onder meer Clouseau, Kommil Foo en Jan Leyers al jaren de juiste snaar. Maar dit najaar leren we hem in AB, met een nagelnieuw vierde album onder de arm, beter kennen als charismatisch frontman en gezegend songwriter.



Zijn solowerk nestelt zich tussen James Taylor, Ry Cooder, Ryan Adams en Simon & Garfunkel en de opvolger van ‘Little Beams Of Light’ kreeg gaandeweg vorm ergens tussen Nashville, Tennessee en onze eigenste wereldstad Antwerpen. Een topmuzikant op handen gedragen door andere vaderlandse topmuzikanten en al meermaals bestempeld als het best bewaarde muzikale geheim van België. Of zoals de grote Bart Peeters het zo mooi verwoord: “Tom Vanstiphout ‘Guitar/Vocal’, het understatement van het jaar… De smaakvolste, veelzijdigste en volgens mij ook de beste gitarist van het België.“



Tickets voor het concert van vrijdag 11 december aanstaande zijn verkrijgbaar via www.abconcerts.be of via 02/548 24 24 en kosten amper 15 euro.


Bio van Tom Vanstiphout

Meer Over:

Tom Vanstiphout

Bio van Milow, Clouseau en Bart Peeters