.
Tom Van Dyck
zondag 4 december 2022

Tom Van Dyck zijn agenda is leeg vanaf december

Na ‘Geldwolven’ is het tijd om te resetten

De rol die Tom Van Dyck speelt in ‘Geldwolven’ is op zijn minst gezegd overtuigend en uniek. Frank De Jong is een onkreukbare werknemer maar wordt door een aantal tegenslagen volledig omgetoverd tot oplichter.

“Het parcours dat Frank De Jong aflegt in ‘Geldwolven’, met zo’n grote evolutie van onkreukbare werknemer tot meester-oplichter, is een droom om te spelen”, vertelt Tom Van Dyck aan Het Laatste Nieuws.

Een evolutie die Tom wel begrijpt, want heel wat mensen stellen zich vragen over het systeem waarin ze meedraaien. Als je dan plots een werkgever hebt die je beschouwt als een hond en je laat voelen dat je niets meer voorstelt, dan zeggen mensen ‘stop’.

Na het verlies van enkele dierbare vrienden heeft Tom dan ook beslist om er na een super drukke periode toch eventjes de brui aan te geven. Hij wil zien wat het geeft als hij het plots niet meer druk heeft.

“Mijn ambitie ging vaak ten koste van mijn sociaal leven. Bij corona kon ik plots niet meer werken en dat voelde zalig. Ik voelde mij rustig, sliep goed, was fysiek top en ik genoot”, zo bekent Tom Van Dyck aan Het Laatste Nieuws.

Bio van Tom Van Dyck

Meer Over:

Tom Van Dyck