.
Tom Van Dyck
woensdag 7 december 2022

Tom Van Dyck zal moeten soberder leven

Goeie wijn en mooie dingen worden uitgesteld

Tom Van Dyck heeft zichzelf ‘in de gracht gereden’ en dat heeft zijn leven veranderd. “De wake-up calls die ik vroeger niet herkende, hoor ik vandaag wel. In ’t verleden heb ik vaak stress gehad zonder dat ik het zelf besefte”, vertelt Tom Van Dyck aan Het Laatste Nieuws.

Slecht slapen, verminderde focus, allemaal zaken die wijzen op stress en mogelijks leiden tot een burn-out. Wanneer je enkel nog op vakantie tot rust komt, dan kan je lichaam onvoldoende recupereren, met alle gevolgen van dien.

Tijd dus om tijdig te rusten maar ook de innerlijke rust opnieuw te gaan opzoeken. Dit doet Tom Van Dyck door zijn agenda leeg te maken vanaf half december.

“Ik ga nadenken in mijn werkkamer, met vrienden wandelen, lezen en praten met andersdenkenden. Ik ga het eens niét druk hebben”, zo vertelt Tom Van Dyck aan Het Laatste Nieuws.

“Het wordt niet ‘de grote verdwijntruc van Tom Van Dyck’ want voor hetzelfde geld sta ik hier over een paar jaar opnieuw met een grote rol”, vertelt Tom. Dan zal niemand nog geloven wat ik gezegd heb.

Bio van Tom Van Dyck

Meer Over:

Tom Van Dyck