.
Tom Van Dyck
zaterdag 17 december 2022

Tom Van Dyck: “Ik zou er na twee uur gillend weglopen”

Een reis is geen vakantie

Wanneer hij niet thuis is, dan geeft Tom Van Dyck de voorkeur aan een plek in de natuur. Maar zijn absolute voorkeur gaat bovenal nog uit naar op reis gaan.

“We sparen altijd om met het gezin grote, verre reizen te maken. Met de nadruk op ‘reizen’ want dat zijn geen vakanties, vertelt Tom Van Dyck aan Gazet van Antwerpen.

Stop mij alsjeblieft niet in een all-in hotel met een ligstoel aan het zwembad waar je ’s ochtends in alle vroegte je handdoek moet leggen. Ik zou er na twee uur gillend weglopen”, aldus Tom Van Dyck aan Gazet van Antwerpen.

Ook verre reizen zijn goed voedsel voor de geest van Tom Van Dyck. Zo heeft hij twee maanden met de camper in Nieuw-Zeeland rondgetrokken. Hij ontdekte er een andere levensinstelling. “Wij hebben al snel de neiging onze job de rest van ons leven te doen. Daar veranderen ze om de paar jaar radicaal van werk. Dat doet je ook weer nadenken over je eigen leven”, vertelt Tom Van dyck.

Zijn vrouw, familie en naaste vrienden zijn voor hem zeer belangrijk. “Ze geven mij kracht en levensvreugde “, vertelt Tom.

Bio van Tom Van Dyck

Meer Over:

Tom Van Dyck