.
News Image

Tom Helsen zet dronken vrienden op hun plaats

Elke uitleg maakt jullie zieleger en zieliger.


Dinsdag haalde Tom Helsen de pers nadat hij een tweet had verstuurd waarin hij zijn vrienden oproept om niet meer achter het stuur te kruipen na het nuttigen van alcoholo. Woensdag besloot Helsen zijn oproep nog eens over te doen op Facebook. En opnieuw werd zijn bericht veelvuldig gedeeld.



Aan alle mensen die rijden en drinken en daar nen dommen uitleg voor hebben zou ik graag het volgende willen zeggen: waren het leuke feesten samen met gans de familie rond de tafel? Iedereen nog eens terug gezien en fijn bijgepraat? Goed gegeten en gedronken en gelachen allemaal??

Wel door mensen zoals jullie zijn er nu verschillende families die deze en alle andere feesten door moeten met een lege stoel aan tafel. Daar zat vorig jaar nog een zoon, dochter, mama, papa, broer of zus die door iemand met dezelfde redenering als jullie dood zijn gereden. Mensen zoals jullie die 'toch nog nooit hebben moeten blazen', 'altijd voorzichtig kunnen rijden met wat alcohol binnen', 'enkel de kleine weggetjes nemen', 'alles nog perfect onder controle hebben' maw DE GROOTSTE BULLSHIT OOIT.

Elke uitleg maakt jullie zieliger en zieliger. Jullie moeten zo ongeveer de meest egoistische mensen zijn die hier rondlopen. Wanneer stopt het? Tot je zelf moet afscheid nemen van een van je kinderen? Tot de vrouw van je leven in een rolstoel belandt? Tot je beste vriend een plantje wordt in het ziekenhuis?

Er is niks mis met alcohol drinken zolang je het binnen de perken houdt en andere mensen er niet door in gevaar brengt.

JUST DON'T DRINK AND DRIVE.

Dit gezegd zijnde wens ik iedereen fijne feesten toe en een gelukkig nieuw jaar (-:



Wij sluiten ons volledig aan bij de boodschap van Tom. Als je drinkt, dan moet je nadien niet meer rijden, punt uit!


Bio van Tom Helsen

Meer Over:

Tom Helsen