.
Kato en Tom Dice van The Starlings
zaterdag 28 mei 2022

Tom en Kato van 'The Starlings': “We negeren ons verdriet niet”

"Dat helpt ook echt om weer gelukkig te zijn"

Voor The Starlings was het laatste jaar best pittig te noemen. Ze brachten recent hun album 'Seaside' uit, maar kenden op persoonlijk gebied veel tegenslagen. Het muziekkoppel vertelt in Story meer over de trieste periode die ze meemaakten.

Tom en Kato trouwden vorig jaar met elkaar. Een lichtpuntje in een zee van droefenis. Kato verloor in een jaar tijd haar moeder, haar oma en het ongeboren kindje dat ze samen met Tom verwachtte.

Je moet sterk in je schoenen staan om zulke negativiteit het hoofd te kunnen bieden. Gelukkig heeft het koppel steeds elkaar om op terug te vallen.

“De dood van mama viel me erg zwaar. Ik moet het nog steeds een plek geven, maar ik denk niet dat ik dat ooit ga kunnen”, vertelt Kato. “Het gemis is er nog iedere dag, het hoort er stilaan bij. Zolang ik maar niet vergeet om al het moois rondom dat verdriet te zien”, zegt ze strijdvaardig.

Tom pikt daarop in: “Dat helpt ook echt om weer gelukkig te zijn. Ook al negeren we ons verdriet niet. Maar ondanks alle tegenslagen zijn dit toch de mooiste jaren van ons leven”, besluit hij.