.
The Starlings
donderdag 26 mei 2022

Tom Dice: “Ik heb de ene klacht na de andere”

Ze hebben elk hun verleden

Tom Dice en Kato Callebaut vormen samen ‘The Starlings’. Naast een duo op het podium zijn ze ook een duo in het echte leven. Tom en Kato trouwden enkele maanden geleden met elkaar en dat bracht hen nog dichter bij elkaar.

Als het van het koppel afhangt dan worden ze samen oud. Maar wat als ze 90 zouden worden en ze moeten kiezen tussen het lichaam of de geest van een 30-jarige? Het koppel is unaniem.

“Mijn lichaam!”, klinkt het bij Kato. “Ik denk dat het leuk is om nog veel wijzer te worden. En als je geest begint te haperen? Dan weet je het toch niet meer en heb je tenminste nog een sixpack. Sinds een val drie jaar geleden sukkel ik van de ene fysieke klacht in de andere. Nu zit er weer een ontsteking op mijn heup. Ik kan beter al een rolstoel bestellen”, lacht Tom in Het Laatste Nieuws.

Het koppel is blij dat ze elkaar hebben en vind een rust en houvast in elkaar. Beiden groeiden op in een heel verschillend gezin en dat heeft ervoor gezorgd dat ze allebei toch anders in het leven staan.

“Tom zijn ouders zijn heel zorgzaam en lief, maar waren volgens Tom vroeger heel betuttelend. Hij was dan ook de jongste van vier kinderen. Ik heb mijn biologische vader nooit gekend en het huwelijk van mijn moeder en stiefvader verliep ook niet zoals het moest. Ik ben op mijn 17de al uit huis gegaan. Dat verleden heeft me heel weerbaar gemaakt, maar ik heb als kind toch heel weinig liefde gezien.”

Download onze app voor iOS of Android