.
News Image

Tom De Cock zet man Maarten Janssen in de bloemetjes

Partner van Tom De Cock straks de nieuwe baas van VTM.


Voor Tom De Cock en Maarten Janssen is het vandaag een belangrijke dag, vooral voor Maarten dan. De grote baas van Ketnet wordt channelmanager VTM bij DPG Media en dat zal Tom geweten hebben. Donderdag was de laatste werkdag van Maarten bij Ketnet, een goede reden voor Tom De Cock om zijn partner met complimenten te overladen.

De man achter de Move Tegen Pesten, Throwback Thursday in het Sportpladijs, #LikeMe, de Gouden K’s en de heropstanding van TikTak en Dag Sinterklaas. Hij maakte op 5 jaar tijd van Ketnet een zender waar iedereen graag werkt en waar in heel Europa jaloers naar gekeken wordt. En nu gaat hij dat nog eens helemaal overdoen, maar dan als Grote Baas van VTM, glimacht een trotste Tom De Cock.Tom en Maarten hebben een hele geschiedenis bij de openbare omroep. We leerden elkaar kennen op de VRT. We werden er papa, ons kind zat er op de crèche, we deelden er 15 jaar lang lief en leed met frollega’s voor het leven. En vandaag eindigt dat hoofdstuk. Spannend voor de VRT en de VTM, maar ook voor ons gezin, schrijft Tom De Cock op Facebook.Liefje: ik ben eindeloos trots op je, dat zeg ik vaak en ik meen het. Het is mooi meegenomen dat je nu naast knap en geniaal ook rijk bent. En ik kijk heel hard uit naar de herinvoering van Walters Verjaardagsshow, gaat Tom De Cock verder.

Eén ding staat vast: de kans dat Tom en Maarten kunnen afspreken om samen te gaan lunchen tussen de werkuren door, is vanaf morgen weer wat kleiner geworden. En de kans dat Maarten de komende maanden héél lange werkdagen tegemoet gaat, die is dan weer wat groter geworden.


Download onze app voor Android of iOS

Bio van Maarten Janssen

Meer Over:

Maarten Janssen