.
Tom De Cock
donderdag 2 februari 2023

Tom De Cock: “We hoeven het allemaal niet moeilijker te maken”

Hij trekt er zich niks van aan”

Iedereen in Vlaanderen heeft zo zijn eigen mening over de woke discussie. Iedereen staat anders tegenover bepaalde situaties en uitspraken en dat zorgt ervoor dat heel wat mensen met elkaar in de clinch gaan.

Tom De Cock probeert het allemaal te relativeren en kan sommige mensen wel begrijpen wanneer ze een probleem of situatie proberen aankaarten.

“We moeten allemaal samen vooruit. En we hoeven dingen niet moeilijker te maken dan ze zijn. De discussie over welke toiletten transgenders moeten gebruiken, bijvoorbeeld. De transgenders die ik ken, liggen daar niet wakker van. Ze willen gewoon naar het toilet kunnen zonder zich een kermisattractie te voelen. Ze willen met rust gelaten worden”, zegt Tom in Tv Familie.

Voor De Cock is het simpel. Wanneer je je een vrouw voelt moet je naar het vrouwentoilet kunnen gaan en omgekeerd.

“Met mijn dochter ga ik op restaurant of zo trouwens ook naar de dames-wc’s. En wanneer een vrouw mij dan scheef bekijkt, is dat haar probleem. We moeten eenvoudigweg wat minder kijken, minder oordelen en minder bang zijn van anderen. Niet voor alles moet een aparte oplossing worden bedacht.”

Bio van Tom De Cock

Meer Over:

Tom De Cock