.
Tom De Cock
woensdag 8 juni 2022

Tom De Cock is klaar voor de zomer: “Helemaal in de ban van powerliften”

Hij is in topvorm

Terwijl heel wat mannen en vrouwen dromen van de perfecte summerbody, neemt Tom De Cock het heft in handen. Na zijn exit bij radiozender MNM was hij sneller dan verwacht te horen op Qmusic en is hij dit najaar ook te zien op één. Bovendien is hij ook te zien in ‘De Tien Om Te Zien’ op VTM. Een helse combinatie zo blijkt, maar Tom blijft volledig topfit.

En dat heeft hij te danken aan zijn nieuwe passie: powerlifting. Tom onderging de laatste maanden een fysieke metamorfose sinds hij de sport ontdekte. “Op school was ik het stuntelende kneusje van de klas. Ik was echt geen sporter, dat werd ook niet gestimuleerd”, begint hij in YVF.

Toms man is Maarten Janssen, channelmanager van VTM en dat is volgens Tom een erg zware job. Maarten traint elke week met een personal coach en dat wekte Tom zijn interesse. Tot hij een keertje mee ging naar een training.

“Daar bleek powertraining echt iets voor mij te zijn. Ondertussen sporten we allebei bij de Primer Academy in Leuven. We vormen daar één grote familie. Zelfs de moeder van mijn beste vriend doet mee.”

Twee tot drie keer per week is Tom daar te vinden in volle actie. “Het is ook een erg stoere sport, hé. Als ik die gewichten hef, voel ik me een echte kerel”, lacht Tom nog.

Bio van Tom De Cock

Meer Over:

Tom De Cock