.
Tom De Cock
zondag 3 april 2022

Tom De Cock: “Er is een r&b-zanger aan hem verloren gegaan”

"Het maakt hem alleen maar sympathieker"

Je ontsnapte er de afgelopen weken niet aan. Wie was toch Konijn, Miss Poes en Ridder? Ondertussen hebben ze hun identiteit onthuld en is de storm rond ‘The Masked Singer’ weer gaan liggen. Ook Q-presentator Tom De Cock raadde de afgelopen weken rustig mee naar wie er onder de maskers zat.

“Neem nu Aster Nzeyimana en Lize Feryn als Robots. Die twee zijn bons komen eten. De avond na een opname. Mijn man, channelmanager bij VTM, had Aster en Lize die dag in de studio gesproken. Maar ze deden alle drie alsof ze elkaar al lang niet gezien hadden. En ik? Ik had niks door! Belogen worden in je eigen huis, niet leuk hoor”, lacht Tom in Tv Familie.

Tom genoot van de show en probeerde net als iedereen mee te raden wie er onder de pakken zat. Dat Conner Rousseau in het pak van Konijn zat, verbaasde Tom niet. “Ik begrijp de heisa ook niet rond zijn deelname. Ik vind dat er aan hem een geweldige r&b-zanger is verloren gegaan. Het programma is ook opgenomen voor er een energieprobleem en oorlog was. Dat hij als partijvoorzitter deelneemt aan zo’n programma maakt hem alleen maar sympathieker.”