.
Tom Coninx
donderdag 1 februari 2024

Tom Coninx: “Je let extra op als ouder”

Hij belt hen heel vaak

Wie Tom Coninx zoekt, die kan beter gaan zoeken in Italië. Hij en zijn vrouw Luigia hebben er hun hart verloren en alle belangrijke gebeurtenissen in hun leven spelen zich af in Italië.

Zo hebben ze elkaar ontmoet op Capri, zijn ze getrouw op Procida en gingen ze op huwelijksreis naar Ischia. De liefde voor Italië is duidelijk heel groot.

“De helft van onze tijd brengen we door in Italië, de andere helft in België. Ik ben juriste, gespecialiseerd in vastgoedbeheer. Ik beheer appartementen en villa's in heel Europa. Ik kan mijn job in beide landen uitoefenen. Daarom kom ik vaak mee met Tom naar België”, klinkt het bij Luigia in Dag Allemaal.

Soms blijft Tom nog een beetje langer in België en keert zijn vrouw vroeger terug. Tom spendeert graag nog wat tijd met zijn kinderen uit een vorig huwelijk.

“Ik ben een bezorgde vader, daarom bel ik hen elke ochtend en avond. Ze nemen dagelijks de trein en de tram om naar school te gaan in Brussel. Brussel is toch een beetje een jungle. Het is niet overal gezellig en dan let je extra op als ouder. Positief is wel dat ze snel volwassen worden en hun plan leren trekken in een wereldstad met veel nationaliteiten. Behalve voor mijn kinderen is het ook iets makkelijker om in België te zijn voor mijn werk.”

Bio van Tom Coninx

Meer Over:

Tom Coninx