.
Cast Allemaal Familie met Nathalie Meskens, Bill Barberis, Tom Audenaert, Steve Geerts, Wouter Hendrickx, Inge Paulussen, Bob De Moor, Michaël Pas en Els Olaerts
maandag 27 september 2021

Tom Audenaert vertrekt in september naar Frankrijk

Hij zal er een film opnemen

Tom Audenaert vervoegt sinds enkele weken de cast van de Studio 100 musical Daens. Daarin vertolkt hij Priester Ponnet, een rol die hij afwisselend speelt met Peter Thyssen. De eerste weken had Audenaert bijzonder veel stress, maar ondertussen geniet hij volop van zijn rol in de musical.

Over zijn personage zegt Tom het volgende in Story: “Hij brengt wat lichtheid en humor in de voorstelling, want Daens is geen comedy. Wellicht hebben ze me daarom ook gevraagd. Al is Ponnet ook wel een venijnige en ambetante priester. Een tragikomische figuur, zoals ik al vaker heb gespeeld.”

Nog tot eind september zal Tom te zien zijn in Daens, daarna vertrekt hij naar Frankrijk voor de opnames van een Franse film. Voor Tom alweer een nieuwe wending in zijn carrière als acteur. “In Vlaanderen worden er meer series gedraaid, we zijn dus al meer gewoon. Aan Franstalige kant is het nog allemaal nieuw en spannend. Het tempo ligt daar ook veel lager.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Tom Audenaert

Meer Over:

Tom Audenaert