.
Tinne Oltmans
maandag 10 december 2018

Tinne Oltmans en ATV zoeken de klas met het origineelste kerstlied van 2018

Een actie ten voordele van Music For Life.


Tinne Oltmans en ATV slaan deze kerstperiode de handen in elkaar en gaan op zoek naar de meest muzikale klas van Antwerpen. ATV schreef in september een wedstrijd uit voor alle Antwerpse lagere scholen met de opdracht om op een originele manier een nieuwe versie van een bestaand kerstlied te maken. De zeven beste inzendingen werden professioneel begeleid en gecoacht door Tinne Oltmans en door ATV ingeblikt. Vanaf 10 december worden de 7 finalisten voorgesteld. Je kan dit allemaal volgen op ATV vanaf 18u30 na het avondnieuws. De kijker kan mee beslissen welke klas de ultieme hoofdprijs wint: een optreden in de Antwerpse Lotto Arena. De winnende klas mag immers op 23 december het



De winnaars zullen die dag in goed gezelschap zijn in de Lotto Arena: niemand minder dan Paul Michiels, Ian Thomas, Silvy De Bie, Tinne Oltmans, Wim Soutaer, Ludo Hellinx, Goele De Raedt en Hans Peter Janssens spelen immers de hoofdrollen in 'The Christmas Show’. De sterrencast zingt de allergrootste kerstklassiekers in een hartverwarmende, feelgood voorstelling.



‘The Christmas Show’ wordt het warmste, meest muzikale kerstfeest van Vlaanderen. Bezoekers mogen zich verwachten aan een totaalbeleving voor, tijdens én na de show. Het wordt een voorstelling voor heel de familie met randanimatie, spektakelmomenten, leuke choreografieën en een live kerstband. Alles wordt uit de kast gehaald om er een kerstfeest van te maken zoals dat nog nooit eerder gebeurd is.



Stemmen op je favoriete klas/kerstnummer kan vanaf 10 december. Alle zeven finalisten kan je terugvinden op www.atv.be. Maak je keuze en sms jouw favoriet naar 6671. De opbrengst van de sms’jes gaat naar de Warmste Week van Music For Life en het uitgekozen goede doel ‘Maud&Co’: een co-housing project uit Hoboken voor jongvolwassenen met een beperking.